اقامت در هتل پردیسان مشهد مقدس- 1

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۸۰ اخبار اداره رفاه اطلاعیه اداره رفاه
اعضای علمی و اداری دانشگاه می توانند از هتل پنج ستاره پردیسان مشهد از 98/06/15 تا 98/12/25 استفاده نمایند.
اقامت در هتل پردیسان مشهد مقدس- 1

طی قرارداد منعقده دانشگاه با وزارت علوم تحقیقات و فناوری، اعضای علمی و اداری دانشگاه می توانند از هتل پنج ستاره پردیسان  واقع در شهر مشهد با شرایط ذیل در بازه زمانی 98/06/15 تا 98/12/25 استفاده نمایند.

• ظرفیت استفاده همکاران از هتل تا 4 نفر
ساعت تحویل اتاق 14 و ساعت تخلیه 12   اقامت حداکثر تا سه شب  عدم امکان طبخ غذا در داخل واحد  امکان استفاده همکاران از کمک هزینه سفر کیش مهر برای هتل پردیسان مشهد

نحوه درخواست:

- درخواست های اقامت صرفا  از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه قابل قبول می باشد.
- همکاران گرامی پس از ثبت نام می بایست درخصوص  روش پرداخت هزینه ( استفاده از کمک هزینه سفر کیش مهر و کمک  هزینه سفر و به صورت کسر اقساط سه ماهه از حقوق)،  فرم پیوست را تکمیل  وارسال نمایند
- درخواست اقامت می بایست حداقل یک هفته قبل و به همراه مشخصات میهمانان(صرفاً اقوام درجه یک) شامل کد ملی، نسبت،‌ تاریخ تولد به اداره رفاه کارکنان اعلام نمایند
- درصورت کنسل شدن سفر می بایست تا 72 ساعت قبل از تاریخ رزرو به  اداره رفاه کارکنان اطلاع داده شود. درغیر این صورت یک شب اقامت به تعداد کل میهمانان معرفی شده از حساب درخواست کننده کسر خواهد شد.