اخبار اداری و مالی

انتخاب دکتر غلامعلی کارگر به عنوان استاد نمونه دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی سال 1399

دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، طی حکمی دکتر غلامعلی کارگر، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی را به عنوان استاد نمونه دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی سال 1399 اعلام نمود.

جلسه مناقصه عمومی بازسازی و بهسازی مجتمع آموزشی و اقامتی کیش مهردانشگاه علامه طباطبایی واقع در فریدون کنار استان مازندران

جلسه مناقصه عمومی بازسازی و بهسازی مجتمع آموزشی و اقامتی کیش مهردانشگاه علامه طباطبائی واقع در فریدون کنار استان مازندران

حجت‌الله الماسی، سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع، مدیران و جمعی از کارشناسان این معاونت برگزار شد.

قابل توجه جاماندگان ثبت نام بیمه تکمیلی درمان دانا سال 1399

امکان ثبت نام از روز چهارشنبه 28 خردادماه لغایت 4 تیرماه 1399 فراهم گردیده است.

اطلاعیه بیمه تکمیلی درمان سال 1400-1399

همکاران می توانند از روز دوشنبه 99/03/12 نسبت به ثبت نام از طریق اتوماسیون اداری اقدام نمایند.

آئین نامه ها

آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی